O zi perfecta la nunta pe malul lacului, cu ajutorul echipei foto si video din Bucuresti, ComaBrothers, restaurantului si locatiei de vis.

Nunta noastra a fost un vis devenit realitate. Pe malul lacului, cu oamenii dragi si cu toate detaliile perfect planificate, ziua noastra a fost mai frumoasa decat ne-am fi putut imagina vreodata. Iar toate acestea au fost posibile datorita echipei foto si video, restaurantului si locatiei de vis.

Echipa foto si video a fost exceptionala. Au captat fiecare moment important al zilei noastre si ne-au oferit amintiri pe care le vom putea privi si savura pentru totdeauna. Fotografiile sunt absolut spectaculoase si videoclipul este emotionant, capturand dragostea si bucuria din acea zi. Suntem atat de recunoscatori pentru munca lor si pentru ca ne-au oferit aceste amintiri pretioase.

Restaurantul a fost un alt punct forte al nuntii noastre. Mancarea a fost delicioasa, serviciile au fost de calitate si atmosfera a fost perfecta. Personalul a fost amabil si a facut tot posibilul sa ne asigure ca avem o zi perfecta.

Locatia de pe nunta pe malul lacului a fost un vis devenit realitate. Peisajul natural de vis si ambianta relaxanta au creat o atmosfera de poveste. Am fost uimiti de cat de frumos a iesit totul si suntem recunoscatori pentru faptul ca am putut sa ne sarbatorim nunta in acest loc minunat.