Cum am ajuns în formula fotograf nuntă și videograf nuntă? Află mai multe despre noi!

Ei bine, au trecut 30 de ani și parcă mai ieri se cunoșteau. Intrau în școala generală, timizi, în clasa 1, COstin și MArius. Întâmplarea a făcut să stea în aceeași bancă undeva prin 1993 în primul an de școală.

Anii au trecut, iar prietenia dintre cei doi a rămas la fel de puternică. Fiecare dintre ei au acum 37 de ani, sunt căsătoriți și au fiecare câte doi copii.

Pasiunea pentru arta vizuală i-a unit și mai mult, de aceea, în 2016 Marius și Costin pun bazele primului proiect de fotografie și videografie Studio PixelBox, formând o echipă foto video.

COstin era pasionat de fotografie și MArius de editare foto și videografie. Formează o echipă de fotograf și videograf evenimente, apoi merg împreună la câteva sute de evenimente.

Capătă experiență și încep să se dezvolte mergând la workshopuri de fotografie, videografie și la diverse conferințe.

În 2020 cei doi pornesc împreună un alt proiect COMA-Brothers și merg mai departe împreună ca o echipă foto și video, într-o nouă etapă, cu un nou BRAND aproape de sufletul lor.

Așa a luat naștere proiectul Coma Brothers, pornind împreună pe drumul nostru ca fotograf nuntă și videograf nuntă.

Te invităm să răsfoiești nu numai secțiunea despre noi, dar și portofoliul nostru pentru a descoperi serviciile noastre foto video profesionale!