La Coma Brothers, suntem mândri să împărtășim cu voi secțiunea de Awards, recunoașterile și premiile noastre pentru tot ce înseamnă proiectul nostru de fotografie și videografie. Toate aceste premii dovedesc profesionalismul și devotamentul nostru pentru arta vizuală. Aceste distincții nu ar fi fost posibile fără sprijinul și aprecierea clienților noștri, a partenerilor și a comunității noastre.

Aceste premii din categoria Awards reflectă angajamentul nostru pentru excelență în fiecare proiect pe care îl abordăm. Iată câteva dintre recunoașterile recente:

Toate premiile reprezintă o validare a eforturilor noastre constante și o dovadă a faptului că alegem întotdeauna să oferim calitate și valoare adăugată în fiecare proiect. Cu fiecare montaj, fiecare poveste transpusă în imagini sau videoclipuri ne străduim să depășim așteptările în fiecare moment.

Nu am fi putut obține aceste realizări fără suportul dumneavoastră și vă suntem profund recunoscători că aveți încredere în serviciile noastre. Continuăm să ne dedicăm pasiunii noastre pentru arta vizuală și să creăm amintiri de neuitat pentru clienții noștri.

Pentru mai multe informații despre premii, proiecte și servicii foto video Coma Brothers, nu ezitați să ne contactați. Vă mulțumim pentru încrederea dumneavoastră și pentru că alegeți Coma Brothers pentru toate evenimentele dumneavoastră!

Selectia Editorilor Fotografi Cameramani 2021
Picture of the Week prowedaward.com 2021
Picture of the Day prowedaward.com 2021
Nominalizare la concursul national Fotografi Cameramani 2021
Selectia Editorilor Fotografi Cameramani 2020
Mentiune la Concursul national Fotografi Cameramani 2021
Picture of the Day prowedaward.com 2020
Mentiune la concursul national Fotografi Cameramani 2020